Spidskål wrap med salat.

21/05/2020

Lækker kål wrap med salat.

Bland alle ingredienser sammen i en skål til en slags dej. Ælt det godt sammen og lad det trække i 5 min.

Varm olie og smør op på panden. Fordel dejen ud over panden ved at trykke den rundt og steg wrappen ved middelvarme. Løsn forsigtig wrappen i siderne og i bunden. Vend den forsigtigt med en tallerken og lad den stege færdig.

Jeg havde gulerødder og blomkål oven på , men du kan bruge de grøntsager som du har lyst til.  Vend din salat med olie, citron og salt. Pyntet med friske krydderurter og evt. bær.

  • 1 portion.
  • 50 gr spidskål, hvidkål eller savoy kål. Snittet tyndt
  • En stor håndfuld frisk persille, groft hakket
  • 2 æg
  • 2 spsk. hytteost
  • 1 spks. chia frø
  • 2 spsk. Fiber Husk
  • 1 knsp. karry
  • 1 knsp. spidskommen
  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie til stegning.
  • Velbekomme.