Tærte med bund af søde kartofler
10/03/2018

- 1 sødekartoffel
- 1 løg
- 1-2 fed hvidløg
- 200 gr. frossen spinat
- 1 pakke bacon
- 4 æg
- salt og peber
Skræl den søde kartoffel og snit den i tynde skiver - jeg brugte mit mandolin jern. Fordel skiverne i et fad, så de tager form som en tærtebund. Læg gerne et godt lag skiver på bunden. Bag bunden i ca. 15 min. Snit imens løg og hvidløg fint i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt spinat og lad det simre i et par minutter. Steg baconen og skær den i mindre stykker. Pisk æggene sammen og bland med baconen og spinaten. Når bunden er færdig, hældes fyldet ud i den og tærten bages færdig ved 200 grader i cirka 30 minutter.
server den med en lækker salat til, den smager så lækker.
Velbekomme!