Kyllingrulle

23/04/2020

Lækker Kyllingrulle, du både kan spise til frokost eller aftensmad. Masser af kål og kylling i, server gerne flere grøntsager om du vil.

Jeg har brugt følgende:

  1. 4 æg
  2. 4 spsk creme fraiche 9 %
  3. 3 spsk mayonnaise
  4. 350 gr. Kylling, (stegt eller kogt)
  5. 1 pk. kalkun bacon eller alm. bacon
  6. Ca. 1/2 spidskål fint snittet
  7. 1 bundt purløg
  8. 200 gr hakket frisk er optøet spinat eller grønkål. Jeg brugte frisk grønkål

salt og peber

Tænd ovnen på 180 grader C varmluft.

Læg baconskiverne på en bageplade og sæt dem i ovnene til de er færdige.

Optøet spinat eller grønkål (hvis det har været frosset.) pres væden ud og bland det med de 4 æg der er pisket sammen, salt og peber.

Massen fordeles og smurt ud på bagepapir på en plade i en jævn firkant i ca. 1 cm tykkelse. Bages i ovnen i 10 min. til det er fast overalt. Lad det køle lidt af, derefter vendes bagepapir med massen, og bagepapiret trækkes forsigtigt af.

Bunden lægges på et skærebræt med bagsiden opad.

I en skål røres creme fraiche, mayonnaise, salt og peber sammen. Bland derefter fint snittet spidskål, kylling i strimler, snittet purløg i dressingen.

Fyldet lægges i en strimmel på den grønne bund. Der kan evt. lægges lidt fint snittet rødkål henover. begge sider vendes henover fyldet og den vendes om.

Det ristede bacon lægges henover.

velbekomme