Keto Rugbrød, Diabetes venlig

21/05/2020

Jeg har bagt dette rugbrød idag som er super Diabetes venlig,             LCHF og keto brød. Der er kun ca. 5 gr. kulhydrater i

Tørre ingredienser

  • 90 gram græskarkerner 1,5 dl
  • 100 gram solsikkekerner 2 dl
  • 70 gram hørfrø 1 dl
  • 55 gram sesamfrø 1 dl
  • 1 spsk pofiber
  • 2 tsk bagepulver
  • 20 gram loppefrøskaller 0,5 dl
  • 30 gram hampefrø, evt 0,5 dl

Våde ingredienser

  • 4 stk æg
  • 15 gram mayonnaise 1 spsk
  • 120 gram flødeost
  • 30 gram græsk yoghurt 10% 2 spsk
  • 110 gram cheddar
  • 30 gram parmesan
  • 3 tsk æblecidereddike
  • 2 spsk sovsekulør

Fremgangsmåde:

  • Tænd for ovnen på 220 °
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål til sig. Pisk de våde ingredienser, pånær sovsekulør, sammen i en anden skål, som er stor. Bland efterfølgende de tørre ingredienser i butikken skål og tilsæt sovsekulør indtil farven er mørk og passende til et rugbrød.
  • Hæld massen i en smurt brødform og giv det 10 minutter ved 220 °. Skru derefter ned på 175 ° og give det andet 40 minutter.
  • Lad det afkøle i formen med et viskestykke over sig. Værsgo - Diabetes venlig rugbrød, LCHF og keto brød.
  • Velbekomme og god fornøjelse!